Als je van hout houdt in je interieur, ken je ongetwijfeld de steigerhouten tafels van Pure Wood Design al. Of dat hopen we in ieder geval toch! Mooie, tijdloze, warme tafels die op jouw maat gemaakt worden en behandeld op de manier die het best bij jouw interieur past.

Sinds kort is ons assortiment uitgebreid met eikenhouten tafels. Een tafelblad zo natuurlijk mogelijk (kleurloze impregnering), een matte vernis, een transparante witte of grijze vernis… vele opties kunnen toegepast worden. Standaard voorzien we het stalen frame in de kleuren zwart, wit, donkergrijs of ruw staal, maar wil je helemaal gek doen, kan je tegen een kleine meerprijs je tafel in elke mogelijke RAL-kleur bestellen. Een appelblauwzeegroen of framboosrood onderstel? Check!

 

Norberg

Wil je het allemaal net een beetje strakker en egaler dan het ruwere steigerhout, zonder het warme effect van dit natuurlijke materiaal te verliezen? Dan is een eikenhouten tafel zeker een aanrader. Zo hebben we bijvoorbeeld de Norberg in ons aanbod. Stijlvol, duurzaam en een tikkeltje stoer; allemaal gecombineerd in één tafel. De schuine poten zorgen voor een speelse en niet-alledaagse toets in  je interieur.

 

Alesund

Onze bestseller Brandal heeft er nu ook een broertje van eikenhout bij. Heeft het frame je altijd al aangesproken, maar vond je het steigerhout net iets te industrieel? Dan is de Alesund-tafel met hetzelfde fram, maar eikenhouten blad waarschijnlijk net wat je zoekt. Iets verfijnder, maar nog steeds DE eyecatcher van de ruimte!

Voor het nieuwe jaar hebben we nog enkele nieuwe modellen in petto, dus stay tuned! Kan je niet wachten of heb je zelf al een perfect idee over hoe je ideale tafel eruit moet zien, kom dan een keer langs bij Huis 5 in Diest. Ontdek de mogelijkheden en stel zo je eigen, unieke steiger- of eikenhouten tafel samen. Meer bij : https://www.purewooddesign.be


Houten Trap

In onze showroom hebben wij verschillende trapconstructies staan, zodat u goed kunt zien hoe de trap eruit komt te zien in uw woning.
Denkt u hierbij aan strak design, hout gecombineerd met een glazen of metalen leuning, of eerder een volledige houten trap voor een landelijke of klassieke stijl, alle mogelijkheden zijn in onze showroom te bezichtigen. Breng ons een bezoek, je kan alle trappen uittesten alsof het de uwe zou zijn.

Ramen en deuren

Ramen en deuren laten vervangen? Dan zit je goed bij Geco. We hebben jarenlange ervaring en we staan steeds garant voor een perfect esthetische afwerking. Bij het plaatsen van nieuwe houten ramen en deuren hechten we veel waarde aan het behouden van de authentieke stijl van uw woning. Meer weten over deuren en ramen? Om u optimaal te kunnen helpen is het uiterst aangeraden om op voorhand een afspraak te maken met onze vertegenwoordigers. Zo kunnen we ongestoord de tijd nemen om al uw vragen te beantwoorden en u correct te adviseren Contacteer ons vrijblijvend via onze contactpagina hier op de website. Bekijk hier onze ramen en deuren.

Picknicktafel

Op onze website geven wij een overzicht van de troeven die wij samen met u als klant hebben gekozen. Naarmate wij in de loop der jaren tuinmeubilair aan bedrijven, scholen en particulieren hebben verkocht, hebben wij vooral ook geluisterd naar de feedback van onze klanten. Is het hout goed behandeld? Is het duurzaam en verantwoord hout (FSC)? Zijn de goederen eenvoudig te monteren? Enzovoort. Op deze manier hebben wij enkele topproducten kunnen creëren.